Garantie

Hoe zit het met de garantie op de reparaties? Wij staan achter onze reparaties en verlenen daarom tot wel 180 dagen garantie op het vervangen onderdeel.
Het is afhankelijk van welke kwaliteit je kiest hoelang de garantie is. Hieronder een overzicht van de kwaliteiten en de bijbehorende garantie periode.

 • Hoge kwaliteit (imitatie) :

  Geen garantie. Waarom is dat dan? Allereerst loopt de kwaliteit van imitatie onderdelen zeer uit een.
  Om deze reden kunnen wij ook geen garantie geven. Wij raden je daarom ook af om voor deze kwaliteit te kiezen. Goedkoop is immers duurkoop. Voor iets meer krijg je minimaal 90 dagen garantie. Wat best belangrijk kan zijn!

 

 • Refurbished kwaliteit (meest gekozen) :

  90 dagen garantie. Dit zijn originele schermen die zijn gerecycled. Kapotte schermen worden opgestuurd naar de fabrikant, deze hergebruiken de bruikbare onderdelen voor nieuwe displays. Dit draagt ook een steentje bij aan het milieu. Bij een refurbished onderdeel zal je geen tot minimaal verschil zien na de reparatie.

 

 • Originele kwaliteit (sterk aangeraden) :

  180 dagen garantie. Dit zijn onderdelen die door de originele fabrikant zijn gemaakt voor de aftersales/ reparaties. Wel zo prettig als je je toestel in de originele staat wilt behouden. Je zult geen verschil zien na de reparatie met het oude originele scherm. Voor Samsung schermen is dit de enige kwaliteit die wij leveren.